Όχι στη μαφιόζικη επίθεση ανθρώπου του Μπέου ενάντια σε δημοτικό σύμβουλο στον Βόλο

Την πρωτοφανή επίθεση μασκοφόρου δημοτικού συμβούλου του δημάρχου του Βόλου Αχιλλέα Μπέου καταδικάζουν οι Πράσινοι-Οικολογία, με δηλώσεις του πρώην ευρωβουλευτή και δημοτικού συμβούλου Θεσσαλονίκης Μιχάλη Τρεμόπουλου.

Συγκεκριμένα, ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας Βασίλης Ζαχείλας επιτέθηκε και ξυλοκόπησε σήμερα στον Βόλο τον δημοτικό σύμβουλο της ΛΑΣ Κώστα Γαργάλα, ο οποίος είχε καταγγείλει τις πρακτικές του Αχ. Μπέου, ερευνούσε την κακοδιαχείριση της ΔΕΥΑΜΒ και είχε δεχθεί πολλές φορές στο παρελθόν απειλές και από τον ίδιο τον δήμαρχο.

«Πρόκειται για ένα ακόμη επεισόδιο βίας από πλευράς της δημοτικής αρχής του Βόλου, αυτή τη φορά όχι λεκτικής», δηλώνει ο Μιχ. Τρεμόπουλος. «Αποτελεί αυτονόητο συνειρμό για κάθε ευαίσθητο πολίτη το ποιος είναι ο ηθικός αυτουργός της επίθεσης. Το τρομοκρατικό μήνυμα είναι ότι όσοι τολμούν να ορθώσουν το ανάστημά τους απέναντι στο σύστημα συμφερόντων του γνωστού για την τραμπούκικη συμπεριφορά του Αχιλλέα Μπέου, θα το πληρώσουν. Δεν θα περάσει! Οι σκοτεινές εποχές των δολοφονικών πολιτικών επιθέσεων δεν είναι ανεκτό να επιστρέψουν. Ο αγωνιστής Κώστας Γαργάλας έχει όλη τη συμπαράστασή μας».

Η επίθεση του Βασίλη Ζαχείλα έγινε λίγο πριν ξεκινήσει συνεδρίαση του ΔΣ της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Βόλου, όταν στην αίθουσα βρισκόταν μόνον δύο σύμβουλοι και η γραμματέας. Φορώντας μάσκα και χωρίς κανείς να τον παρεμποδίσει, ο bodybuilder δημοτικός σύμβουλος του Μπέου και πρόεδρος του Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΣΥΔΙΣΑ), επιτέθηκε στον Κώστα Γαργάλα και τον τραυμάτισε. Όμως με τη συνδρομή του άλλου σύμβουλου της αντιπολίτευσης, Στέλιου Λημνιού, και άλλων πολιτών έβγαλαν τη μάσκα από τον τραμπούκο. Ο Γαργάλας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ενώ ο Ζαχείλας «αναζητείται» από την αστυνομία.

Ο ρατσιστής και λαϊκιστής Μπέος αποτελεί ντροπή για τον Βόλο, την πόλη του εργατικού κινήματος και του πολιτισμού. Στηρίζει και εκφράζει όλα τα συμφέροντα και τη διαπλοκή στον χώρο των «επενδύσεων» και του «αθλητισμού», την καύση των απορριμμάτων, τη ληστεία των νερών του Πηλίου, τον σταθμό LNG στο λιμάνι και όλες τις αντιπεριβαλλοντικές επιλογές.

Στις εικόνες ο τραμπούκος Βασίλης Ζαχείλας και το θύμα Κώστας Γαργάλας.

Posted on 09/04/2024 in Δελτία Τύπου

Share the Story

Back to Top