ΠΡΑΣΙΝΟΙ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ: Ευχαριστούμε Αυστρία για τον πράσινο πρόεδρο και το μήνυμα αλληλεγγύης και αξιών

Οι ΠΡΑΣΙΝΟΙ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ συγχαίρουμε τον Alexander Van Der Bellen και όσους/ες έδωσαν τον ωραίο αυτό αγώνα στη βάση αξιών και αρχών, με ήθος και με συνέπεια όχι μόνο για την Αυστρία αλλά και για όλους και όλες εμάς, για μια διαφορετική αλλά υπαρκτή Ευρώπη των αξιών, της αλληλεγγύης, της συνεργασίας και των λύσεων που ήταν και τα μηνύματα της καμπάνιας του. Μακάρι το μήνυμα να εξαπλωθεί στην υπόλοιπη Ευρώπη για ένα νέο ξεκίνημα. “Όποιος τη χώρα του αγαπά, δεν την διχάζει”.

 VDB51 VDB10

Η εκλογή του πράσινου προέδρου είναι κι ένα μήνυμα ότι απέναντι στην ξενοφοβία, στον ρατσισμό, στην λιτότητα, στον διχασμό, στη ρητορική μίσους, στην διαφθορά, στην απομόνωση υπάρχει μια πράσινη, κοινωνική πολιτική πρόταση που βασίζεται στην συνύπαρξη και την κοινωνική ένταξη, στην αλληλεγγύη, στη βιωσιμότητα, στον ρεαλισμό με όραμα, στην συνεργασία και στην σύνθεση, στην επανένωση των κοινωνιών, στην εντιμότητα και στη διαφάνεια, στα δικαιώματα, στη συμμετοχή και στην εμβάθυνση της δημοκρατίας, στις λύσεις.

Ευχαριστούμε Αυστρία. 
Thank you Austria. 
Danke Österreich.

Μια Ευρώπη των αξιών υπάρχει. A Europe of values. A Europe for all
@AlexanderVanDerBellen
‪#‎VanderBellen

VDB16_Header_Desktop_Danke

Δεν μπορούμε να μην επισημάνουμε ότι υπέρ του Alexander Van Der Bellen ψήφισε το 60% των γυναικών, το 40% των ανδρών, το 14% των εργατών, κυρίως οι άνθρωποι των πόλεων και αυτοί με μέση και ανώτατη εκπαίδευση.

Τον Alexander Van Der Bellen υποστήριξαν και 6000 προσωπικότητες

VDB5

Posted on 24/05/2016 in Δελτία Τύπου

Share the Story

Back to Top