Ανθή Προβατά: υποψήφια δημοτική σύμβουλος για το δικαίωμα να κυκλοφορώ με ασφάλεια στον κήπο μου χωρίς να κινδυνεύω από τα σκάγια κυνηγών

Είμαι η Ανθούλα Προβατά
Είμαι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος, από την πλευρά του κόμματος των Πρασίνων, στο συνδυασμό του Γ. Καρύδη “Κερκυραϊκή Συμμαχία”, γιατί πιστεύω, ότι μ’ αυτό τον συνδυασμό, μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά διεκδικώντας τα δικαιώματα του πολίτη στην καθημερινότητά του.
Θα αναφέρω κατά σειρά για όσα εγώ θα παλέψω γιατί
– έχει δικαίωμα ο πολίτης να κυκλοφορεί με ασφάλεια στον κήπο του γύρω από την αγροτική του κατοικία χωρίς να κινδυνεύει να τραυματιστεί από τα σκάγια κάποιων ασυνείδητων κυνηγών, οι οποίοι συνηθίζουν να κυνηγούν ανενόχλητοι στα 10 μέτρα από κατοικίες.
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ: Απαγορεύεται το κυνήγι σε ακτίνα 250 μέτρων από κατοικημένη περιοχή και σε ακτίνα 100 μέτρων από μεμονωμένες κατοικίες”
Είμαι ένας από τους ταλαίπωρους πολίτες αυτού του νησιού που στην περιοχή Ροπίλας Άγιοι Δούλοι, δεν μπορώ να βγω από το σπίτι μου, καθώς κινδυνεύω από τα σκάγια αυτών που κυνηγούν ανενόχλητοι δίπλα στο σπίτι μου και σπάζοντας τον φράχτη μαζεύουν από το κτήμα μου τα θηράματα τους.
Έχω δώσει δύο ένορκες καταθέσεις με εντολή εισαγγελέα για την παράνομη θήρα στην περιοχή μου και καθώς κουράστηκα να παλεύω ως άτομο, πιστεύω πως τόσο μέσα από το κόμμα των Πρασίνων αλλά και μέσα από την τοπική αυτοδιοίκηση και με τον συγκεκριμένο συνδυασμό θα παλέψουμε για το δικαίωμα μας να ζήσουμε ασφαλείς, εάν τηρηθούν επιτέλους οι νόμοι.

Posted on 05/10/2023 in Άρθρα

Share the Story

Back to Top