Κ. Μητσοτάκης: κάηκε ο τόπος, ευτυχώς όμως έχουμε πολύ καλή οικονομία

Δεν πάει να καεί ο τόπος, ευτυχώς έχουμε μια πολύ καλή απόδοση της οικονομίας!!!! Δεν μπορώ ακόμα να συνέλθω με αυτό που άκουσα από τον #πρωθυπουργός! Ανατρίχιασα!

Κυριάκος Μητσοτάκης: “Κι αν κάτι μπορεί σήμερα να αντισταθμίσει αυτό το – θα έλεγα- σκοτεινό κλίμα (sic) το οποίο λογικό είναι να επικρατεί στην ελληνική κοινωνία λόγω των καταστροφικών φωτιών, ειδικά στην περιοχή του Έβρου, AYTO ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ MONO Η ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ (!!!!!), η οποία και πάλι πιστοποιήθηκε από όλους τους παραγωγικούς φορείς. Μία οικονομία η οποία αναπτύσσεται γρήγορα, ένας τουρισμός ο οποίος φαίνεται να διανύει μία εξαιρετικά καλή χρονιά, εξαγωγές οι οποίες αυξάνονται και ταυτόχρονα πολλές νέες επενδύσεις οι οποίες δρομολογούνται. Σημαντικές επενδύσεις που αφορούν και την ίδια την πόλη της Θεσσαλονίκης”.

Έχουν καεί πάνω από 1.500.000 στρέμματα μέχρι τώρα, 12 μέρες φωτιά στον Έβρο, 812.000 στρέμματα καμένα μέχρι τώρα, καμένοι άνθρωποι – ούτε μια λέξη δεν βρήκε να πει για τους ανθρώπους, τα #ζώα, τα #δέντρα, τα #φυτά που κάηκαν, την οικονομία της περιοχής που δέχθηκε τεράστιο πλήγμα, τα κτίρια που κάηκαν, την εκκένωση του νοσοκομείου έστω!

Το μόνο που είναι κάπως είναι “αυτό το – θα έλεγα- σκοτεινό κλίμα”.

Κυνισμός; Ανικανότητα;

#Έβρος #φωτιές #πυρκαγιές

Posted on 31/08/2023 in Άρθρα

Share the Story

Back to Top