Το Ευρωπαϊκό Πράσινο Ίδρυμα προκηρύσσει θέση υποδιευθυντή και αναζητάει άτομα για πρακτική

Το Ευρωπαϊκό Πράσινο Ίδρυμα έχει προκηρύξει θέση για υπο-διευθυντή/ντριας

Πρόσκληση Υποβολής Αιτήσεων: Υπο-διευθυντής/ντρια
Το Ευρωπαϊκό Πράσινο Ίδρυμα (GEF) αναζητάει Υποδιευθυντή πλήρους απασχόλησης για να ενταχθεί στην ομάδα του στις Βρυξέλλες! Ο/η υποδιευθυντής / τρια συνεργάζεται με τον διευθυντή και την ομάδα για να διασφαλίσει τη βιωσιμότητα των οργανωτικών πόρων του GEF και να προσδιορίσει τις συνθήκες που πρέπει να υπάρχουν για την εφαρμογή της στρατηγικής και του προγράμματος εργασίας του GEF. Μάθετε περισσότερα για το ρόλο και τον τρόπο υποβολής αίτησης εδώ
————————————————————————————————————————–
Πρόσκληση για πρακτική άσκηση (Green European Journal)
Η Green European Journal αναζητά έναν ασκούμενο για να υποστηρίξει τις εκδοτικές και επικοινωνιακές της δραστηριότητες. Ο/η υποψήφιος/η θα πρέπει να είναι πρόθυμος/η να μάθει για τις διάφορες διαδικασίες πίσω από τη λειτουργία του περιοδικού και να βοηθήσει διάφορες εργασίες για την υποστήριξη της ομάδας.
Κάντε αίτηση εδώ πριν από τις 28 Ιουλίου!
————————————————————————————————————————–
Η Ευρωπαϊκή Πράσινη Ακαδημία ανοίγει τις πόρτες της για δεύτερη φορά αυτό το φθινόπωρο! Από τις 17 έως τις 18 Νοεμβρίου 2023, το Πράσινο Ευρωπαϊκό Ίδρυμα μαζί με τους Heinrich Böll Stiftung Warsaw, Strefa Zieleni και Ostra Zielen προσκαλούν διάφορους πράσινους παράγοντες, ακτιβιστές, πολιτικούς και ακαδημαϊκούς από όλη την Ευρώπη για να εξερευνήσουν σημαντικά ζητήματα και να αναπτύξουν ικανότητες στα θέματα της δημοκρατικής ανθεκτικότητας και της ειρήνης και της ασφάλειας.
Δήλωση συμμετοχής εδώ

 

Posted on 26/07/2023 in Δελτία Τύπου

Share the Story

Back to Top