Εκδηλώσεις για το Ευρωπαϊκό Έτος Νεολαίας – Απασχόληση και επιχειρηματική δράση, στο Ζάππειο

Ζάππειο, Κυριακή 8 Μάϊου, 12:00-20:00 – Απασχόληση και επιχειρηματική δράση

Με αφορμή την Ημέρα της Ευρώπης και την ανακήρυξη του 2022 ως Ευρωπαϊκό Έτος Νεολαίας, το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα διοργανώνουν στις 7 και 8 Μαΐου τις Ευρωπαϊκές Ημέρες Νεολαίας, στις 7 Μαϊου στην Ελευσίνα και στις 8 Μαίου στο Ζάππειο.

Η εκδήλωση στο Ζάππειο έχει θέμα την απασχόληση και την επιχειρηματικότητα. Πρεσβείες των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και φορείς όπως Erasmus, Creative Europe, Δ.ΥΠ.Α. (πρώην ΟΑ.Ε.Δ.), Civis, Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ, ΕΠΙΣΕΥ, Ευρωπαϊκά Κέντρα Πληροφόρησης  (Europe Direct) θα παρέχουν πληροφορίες σχετικά με ευκαιρίες σπουδών, εργασίας, εθελοντισμού και εκμάθησης ξένων γλωσσών. Επίσης θα παρουσιαστούν συγχρηματοδοτούμενα ευρωπαϊκά προγράμματα. Η εκδήλωση απευθύνεται σε νέους, αλλά και σε όλους όσοι ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούν στους σχετικούς τομείς.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό αλλά θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Θα απαιτηθούν επί τόπου εγγραφές εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα.

Posted on 04/05/2022 in Δελτία Τύπου

Share the Story

Back to Top