Να οργανώσουμε τη ζωή μας καλύτερα ώστε να μειωθούν οι επιπτώσεις στην υγεία από την κλιματική αλλαγή

  Του Μιχάλη (Μισέλ) Αμμάρι

γιατρού, υποψήφιους για τις ευρωεκλογές 2019

με τους “ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΠΡΑΣΙΝΟΙ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Η μακροχρόνια θητεία μου στο εθνικό Σύστημα Υγείας μου έδωσε τη δυνατότητα να γνωρίζω σε βάθος τις συνέπειες του αποτυπώματος της κλιματικής αλλαγής στην υγεία των ανθρώπων και όχι μόνο. Τα προβλήματα στο σύστημα υγείας θα αυξηθούν εξαιτίας της αλλαγής του κλίματος, όπως προειδοποιούν διεθνείς οργανισμοί, για παράδειγμα η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας.

Η διαχείριση της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί δεν είναι εύκολη υπόθεση. Χρειάζεται οργανωμένη, συγκεκριμένη, συστηματική και ολοκληρωμένη παρέμβαση στον τρόπο ζωής μας, στην οικονομία και σε πολλούς άλλους τομείς της καθημερινότητάς μας, για να αντιμετωπίσουμε τόσο προβλήματα που σχετίζονται με το πώς θα οργανώσουμε τη ζωή μας τις επόμενες δεκαετίες, όσο και αυτά που σχετίζονται με την μεγάλη ανατροπή του κλίματος.

Οι «Πράσινοι – Αλληλεγγύη» διαθέτουν από χρόνια τις σκέψεις και καταθέτουν τις προτάσεις τους, που για τη χώρα μας και για την Ευρώπη αποτελούν λύση , για να μετατρέψουμε τα προβλήματα σε ευκαιρία για μια καλύτερα οργανωμένη κοινωνία, καλύτερη υγεία, καλύτερο σύστημα υγείας.

Οι Eυρωεκλογές 2019 είναι μια ευκαιρία για να προωθήσουμε κοινές λύσεις σε ευρωπαϊκό επίπεδο για όσα επηρεάζουν την υγεία.

Οι «ΠΡΑΣΙΝΟΙ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» παρουσιάζουν ένα ψηφοδέλτιο για τις ευρωεκλογές 2019 και δίνουν λύση σε όσους κι όσες θέλουν να ψηφίσουν κάτι που αξίζει και που δεν είναι δεσμευμένοι σε κομματικά άρματα. Μπορείτε να δείτε και μόνοι σας τις θέσεις μας αλλά και τους υποψήφιους και τις υποψήφιες μας στη σελίδα www.prasinoi.gr.

Με αυτά υπόψιν αποφάσισα να συστρατευθώ στο πλευρό των «Πράσινοι -Αλληλεγγύη» στις Ευρωεκλογές 2019, ελπίζοντας στην ψήφο σας για την άνοδο των πρασίνων στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Ο Υποψήφιος

με τους «Πράσινοι- Αλληλεγγύη» για τις Ευρωεκλογές 2019

Αμμάρι Μισέλ -Μιχάλης του Ιακώβου, MSc

Posted on 07/05/2019 in Άρθρα

Share the Story

Back to Top