Η Ευτυχία Παπατζανάκη μαζί στο ψηφοδέλτιο ΠΡΑΣΙΝΟΙ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ για τις ευρωεκλογές

Σε μια εποχή κρίσης χρειάζονται πολιτικές αλλά και πρακτικές που θα βοηθήσουν την κοινωνική συνοχή μιας κοινωνίας. Τόσο τα άτομα όσο και η κοινωνία δεν πρέπει να μείνουν πίσω και μόνα τους στην αντιμετώπιση της κρίσης.

Χαιρόμαστε που είμαστε μαζί στο ψηφοδέλτιο ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΠΡΑΣΙΝΟΙ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ με την Ευτυχία Παπατζανάκη, που  κάνει ακριβώς αυτό, ψυχοθεραπευτική και συμβουλευτική βοήθεια σε άτομα και ομάδες

Η Ευτυχία Παπατζανάκη, γεννήθηκε, μεγάλωσε και σπούδασε στην Αθήνα, αλλά κατάγεται από τα Χανιά. Οι σπουδές της είναι πολύπλευρες και πολυεπίπεδες και πάντα έχουν σαν θέμα και κέντρο τον Άνθρωπο. Είναι Πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστήμιου της Αθήνας και της Σχολής Κοινωνικής Εργασίας των Τ.Ε.Ι. Αθήνας.

Είναι τακτικό μέλος του Συλλόγου Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος (Σ.Κ.Λ.Ε) και της Ελληνικής Εταιρείας Συστημικής Θεραπείας (Ελ.Ε.Συ.Θ).

Ασχολείται με τη Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια (ατόμου,οικογένειας και ομάδας) εκπαιδευμένη στο Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρώπινων Σχέσεων καθώς και στο πρόγραμμα του Κέντρου Συστημικής Θεραπείας και του Kensington Consultation Center (συμβουλευτική,ηγεσία και εκπαίδευση σε εταιρείες,οργανισμούς και ευρύτερα συστήματα – Συστημική Καταξιωτική Προσέγγιση /Appreciative Inquire).

Είναι πιστοποιημένη Συντονίστρια Συστημικών Αναπαραστάσεων από το 2013, (εκπαιδευμένη από την Solveigh Koetter και την Χαριτίνη Παπακυρίλλου – DGfS  Anerkannte Lehrtherapeutin .

Εργάζεται ιδιωτικά ως Ψυχοθεραπεύτρια από το 1992, παρέχοντας ψυχοθεραπευτική και συμβουλευτική βοήθεια σε άτομα και ομάδες, σε οικογένειες και σε ζευγάρια για θέματα προσωπικής ανάπτυξης και αυτογνωσίας, προβλήματα γάμου, διαπροσωπικών σχέσεων, σχέσεων γονέων και παιδιών, επικοινωνίας γενικότερα, διαχείριση άγχους, φοβιών, χαμηλής αυτοεκτίμησης.

Από το 2013, παράλληλα και σε συνδυασμό με την “συμβατική\” συστημική ψυχοθεραπεία διοργανώνει και συντονίζει εργαστήρια προσωπικής ανάπτυξης στα οποία χρησιμοποιεί κυρίως Συστημικές Αναπαραστάσεις – Systemic Constellations ως μέθοδο συμβουλευτικής και θεραπευτικής παρέμβασης.

Τα τελευταία 25 χρόνια έχει συνεργαστεί με πολλούς οργανισμούς και εταιρείες του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα, ως Κοινωνική Λειτουργός, Σύμβουλος και Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων : όπως το κέντρο υποδοχής προσφύγων Welcommon, το Κρατικό Θεραπευτήριο Λέρου, το Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕ.ΘΕ.Α), τον Οργανισμός κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ), τη Γενική Γραμματεία Λαϊκής Επιμόρφωσης, το Κέντρο Πληροφόρησης και Υποστήριξης \”Εύξεινη Πόλη\” , το Δήμο Καλλιθέας κ.α.

Άρθρα της δημοσιεύονται κατά καιρούς σε περιοδικά και εφημερίδες.

Το 2007 συνεργάστηκε στην δημιουργία -συγγραφή ,εκπαιδευτικού υλικού για επιμορφωτές/ συμβούλους με θέμα Συμβουλευτική Κρατουμένων, για λογαριασμό του Ινστιτούτου Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων

Posted on 09/05/2019 in Δελτία Τύπου, Ευρωεκλογές 2019

Share the Story

Back to Top