Μαζί με Μαρία Καβούρη στο ψηφοδέλτιο ΠΡΑΣΙΝΟΙ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Η Μαρία Καβούρη Υποψήφια Ευρωβουλευτής στο ψηφοδέλτιο #ΠράσινοιΑλληλεγγύη

Ένα από τα πιο σημαντικά ζητήματα της εποχής μας είναι η #κοινωνική#ένταξη και η #διαπολιτισμική #διαμεσολάβηση. Μας αφορά διπλά: ένταξη των #μεταναστών και #προσφύγων που έρχονται στην #Ελλάδα αλλά και ένταξη των Ελλήνων που μεταναστεύουν σε άλλες χώρες. Είναι λοιπόν πολύ σημαντικό 💡📢 που στο #ψηφοδέλτιο 🌻🇪🇺 των #ΠράσινωνΑλληλεγγύηγια τις #Ευρωεκλογές2019 μετέχει η Μαρία Καβούρη Υποψήφια Ευρωβουλευτής που έχει μεγάλη εμπειρία ως διαπολιτισμική διαμεσολαβήτρια στην #Ιταλία για #Έλληνες που για επαγγελματικούς ή άλλους λόγους βρίσκονται στην Ιταλία.

Συμμετέχει ενεργά στην καμπάνια για την #Ευρώπη, γιατί θέλουμε μια Ευρώπη την οποία νοιώθουν όλοι οι πολίτες της ότι είναι δική τους, τους αφορά και η Ευρωπαϊκή ιδέα τους περιλαμβάνει.

Η Μαρία Καβούρη είναι επίσης πρόεδρος και Project Manager στην εταιρεία Association of Intercultural Mediators Aim Νetwork.

Όπως και πολλοί/ες άλλοι/ες Έλληνες/ίδες μοιράζει τη ζωή της ανάμεσα σε δύο χώρες, την Ελλάδα και την Ιταλία και γενικότερα στην Ευρώπη, Είναι τυπική #Ευρωπαία πολίτης. Γεννήθηκε στην #Αθήνα, μεγάλωσε στο #Γύθειο, τελείωσε το #Γυμνάσιο στην #ΝέαΣμύρνη, μετανάστευσε για #σπουδές στην Ιταλία, όπου ζει μέχρι σήμερα, έκανε μετεκπαίδευση στην #Αγγλία

Εργάζεται από το 2007 σε #ιταλικά σχολεία όλων των βαθμίδων διευκολύνοντας την ένταξη και την αξιολόγηση Ελλήνων μαθητών των οποίων οι γονείς εργάζονται στην περιοχή.

Παράλληλα με την Διαπολιτισμική Διαμεσολάβηση εργάζεται ως διερμηνέας και μεταφράστρια από τα Ιταλικά στα Ελληνικά. Έλαβε μέρος σε συνέδρια μιλώντας για τον Διαπολιτισμό και το μοντέλο του Διαπολιτισμικού Διαμεσολαβητή στο Ιταλικό #εκπαιδευτικό #σύστημα και την δυνατότητα της διαπολιτισμικής εκπαίδευσης των Εκπαιδευτικών.

ΜΑΖΙ στοχεύουμε να εργαστούμε στο #ΕυρωπαϊκόΚοινοβούλιο,για την προώθηση του διαπολιτισμικού διαλόγου, τη βιωσιμότητα, την ανάπτυξη της πράσινης 💚 και κυκλικής ♻️ οικονομίας, κοινωνικής πολιτικής και κοινωνικής αλληλεγγύης.

Άλλαξε την Ευρώπη, Ψήφισε Πράσινους! / Change Europe
#VoteGreen! #Ευρωεκλογές2019 #ΕΕ2019 #ΑυτήΤηΦοράΨηφίζω #Πράσινοι #ΠράσινοιGR #PrasinoiGR #ΠράσινοιΑλληλεγγύη #ΕυρωπαίοιΠράσινοι #SocialInclusion #EUElections2019 #ThisTimeImVoting #Greens #GreensGR #EuropeanGreens #LetsActTogether #IamEuropean #intercultural

Posted on 29/03/2019 in Δελτία Τύπου, Ευρωεκλογές 2019

Share the Story

Back to Top