Λογότυπο της εκλογικής συμμαχίας ΠΡΑΣΙΝΟ και ΜΩΒ για τις εθνικές εκλογές

Η εκλογική συμμαχία Πράσινο & Μωβ προετοιμάζεται για τις εθνικές εκλογές. Μετά τη Διακήρυξη και τo Προγραμματικό Πλαίσιο, η συμμαχία παρουσιάζει και το λογότυπο της. Η επιλογή έγινε μετά από την παρουσίαση πολύ ενδιαφερόντων σχεδίων.

Στην γκρίζα πραγματικότητα των αλλεπάλληλων κρίσεων και της διαφθοράς, αντιπαραθέτουμε μια πράσινη & μωβ, τελικά πολύχρωμη συμμαχία της πολιτικής οικολογίας, του φεμινισμού, της συμμετοχικής δημοκρατίας, της πολιτικής φιλοζωίας, της προσωπικής και ψηφιακής ελευθερίας, της πράσινης, υπεύθυνης και αλληλέγγυας οικονομίας“, δηλώνει η συμμαχία.

Τα συνεργαζόμενα κόμματα έχουν υπερψηφίσει στα πολιτικά όργανά τους την Διακήρυξη και το προγραμματικό πλαίσιο της συμμαχία ΠΡΑΣΙΝΟ & ΜΩΒ: ΠΡΑΣΙΝΟΙ, Οικολόγοι Πράσινοι, , Κόμμα Πειρατών, Πράσινοι – Αλληλεγγύη, Κόμμα για τα Ζώα, Βολτ, Κύκλος-οικοφεμινιστικό quίνημα

Η συμμαχία επιδιώκει την είσοδό της στη Βουλή για να επηρεάσει τόσο την πολιτική όσο και τους πολιτικούς συσχετισμούς προς όφελος σύγχρονων, βιώσιμων, οικολογικών, οικονομικών και κοινωνικών απαντήσεων με αλληλεγγύη και σεβασμό σε ανθρώπους, φύση και ζώα σε μια Πράσινη και Ομόσπονδη Ευρώπη. 

 

Posted on 16/01/2023 in Άρθρα

Share the Story

Back to Top