Οι ΠΡΑΣΙΝΟΙ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ στο Πράσινο Κύμα στις Βρυξέλλες

Eίμαστε ΠΡΑΣΙΝΟΙ, είμαστε Ευρωπαίοι Πράσινοι, το αποδεικνύει η δράση μας, οι υποψήφιοι/ες μας. Δεν χρειαζόμαστε καμία σφραγίδα προς επιβεβαίωση.

Επίσης, μεταξύ των υποψηφίων μας είναι ελληνικής καταγωγής ενεργά στελέχη των πράσινων της Γερμανίας, της Γαλλίας, της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας Νέων Πράσινων κ.ά.

Στη μεγάλη συγκέντρωση Πράσινων από όλη την Ευρώπη που πραγματοποιήθηκε στις 13.4 στις Βρυξέλλες συμμετείχαν κι αρκετοί/ες υποψήφιοι/ες μας ΠΡΑΣΙΝΟΙ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ Πράσινοι και είχαν ενδιαφέρουσες συναντήσεις με υποψηφίους/ες από άλλες χώρες.

Aπό τις Βρυξέλλες, πράσινοι από όλη την Ευρώπη, μεταξύ των οποίων και οι ΠΡΑΣΙΝΟΙ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, στέλνουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα: Το #ΠράσινοΚύμα είναι εδώ για να μείνει!

Για τη μετάβαση από μια EE της λιτότητας, σε μια EE της βιώσιμης ευημερίας, της ισότητας, της κοινωνικής, της κλιματικής και φορολογικής δικαιοσύνης!

Δυναμικά και οι υποψήφιες και υποψήφιοί μας στην αλλαγή της Ευρώπης
Επιλέξτε Ελπίδα, αντί για Μίσος
100% Ανανεώσιμη Ενέργεια
Μια φεμινιστική Ευρώπη

Ψήφισε για μια καλύτερη Ευρώπη. Ψήφισε Πράσινα. Ψήφισε ΠΡΑΣΙΝΟΙ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Τώρα έχεις να ψηφίσεις κάτι που αξίζει, μια πολιτική με αξίες
_______________________________
#Ευρωεκλογές2019 #ΑυτήΤηΦοράΨηφίζω #ΠράσινοιΑλληλεγγύη ΕυρωπαίοιΠράσινοι  #GreenWave

http://together.europeangreens.eu/ — είναι σε The Green Wave με τους @MoniqueAckermans, @AliaPapageorgiou και @DominikosK.Chrysidis στην τοποθεσία Wild Gallery – A Premium Event Space in Brussels

#ΠράσινοιΑλληλεγγύη #Ευρωεκλογές2019 #Ελλάδα #Ευρώπη
Alia Eurocentrique @DominikosK.Chrysidis @MoniqueAckermans @ΝικοςΧρυσόγελος @ΠάνοςΓρέδης (Panos Gredis) @GeorgioςKostakos @AngelaKlauschen #Europeangreens #ΠράσινοιGR

Posted on 18/04/2019 in Δελτία Τύπου, Δράσεις

Share the Story

Back to Top