Οι γερμανοί ψηφοφόροι εμπιστεύονται τους πράσινους και μέσα στην υγειονομική και οικονομική κρίση

“Οι Γερμανοί ψηφοφόροι εμπιστεύονται τους Πράσινους και σε μια εποχή υγειονομικής και οικονομικής κρίσης, όχι μόνο σε περιόδους σταθερότητας ή μετά από μια περιβαλλοντική καταστροφή”. Οι πράσινες πολιτικές δεν είναι μιας εποχής, είναι σημαντικές σε κάθε εποχή, το πράσινο είναι το χρώμα του μέλλοντος!

Για να κατανοήσουμε την σημασία της πρωτιάς των Γερμανών Πρασίνων στο κρατίδιο με την ισχυρή αυτοκινητοβιομηχανία και σε εκλογές που διεξήχθησαν μέσα σε υγειονομική και οικονομική κρίση, παραθέτουμε την δήλωση του Sven Giegold, πράσινου ευρωβουλευτή, ενός ιδιαίτερα αξιόλογου και με σημαντική επιρροή στη Γερμανία, στο Ευρωκοινοβούλιο και πέρα από αυτό, ευρωπαίου πολιτικού.

Η νίκη των Πρασίνων στη Βάδη-Βυρτεμβέργη είναι μια ψήφος για τον πράσινο μετασχηματισμό στην καρδιά της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας. Οι ψηφοφόροι στη Βάδη – Βυρτεμβέργη ψήφισαν υπέρ μιας ριζικής ατζέντας για το κλίμα, συμπεριλαμβανομένου του στόχου να κρατηθεί η αύξηση της μέσης θερμοκρασίας κάτω από 1,5 βαθμό Κελσίου. Η φιλόδοξη ατζέντα του για το κλίμα και την καινοτομία δείχνει ότι ο Kretschman δεν είναι συντηρητικός. Σε αυτές τις εκλογές, οι Πράσινοι αντέκρουσαν τους μύθους ότι είμαστε δημοφιλείς μόνο σε περιόδους σταθερότητας ή μετά από οικολογικές καταστροφές. Ακόμα και σε περιόδους ιστορικής πανδημίας και αυξανόμενης οικονομικής αβεβαιότητας, οι ψηφοφόροι εμπιστεύονται τους Πράσινους. Είναι μια υπέροχη αρχή για εμάς τους Πράσινους στο έτος των εκλογών. Οι εκλογές έχουν δείξει ότι η CDU μπορεί να νικηθεί και ότι είναι πιθανές πλειοψηφίες πέρα ​​από την CDU

Posted on 24/03/2021 in Άρθρα

Share the Story

Back to Top