ΠΡΑΣΙΝΟΙ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ: Αγκαλιά με τον Κασιδιάρη και τον Παππά μόνο στην κόλαση πας…

Οι ΠΡΑΣΙΝΟΙ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ θεωρούμε όχι μόνο ντροπή αλλά κι επικίνδυνο σε μια περίοδο έντασης στις ελληνοτουρκικές σχέσεις και παραλογισμού του Ερντογάν να επισκέπτονται ο υπουργός και ο υφυπουργός άμυνας το Καστελόριζο αγκαλιά με 3 Χρυσαυγίτες βουλευτές που από το νησί αυτό υπενθυμίζουν τις ανοησίες τους για διεκδικήσεις …της Κωνσταντινούπολης, του Πόντου κα.

Είναι ντροπή να ξεπλένεται η νεοναζιστική Χρυσή Αυγή από μια κυβέρνηση υποτίθεται της Αριστεράς λίγες ώρες αφότου ο πρωθυπουργός μιλούσε για τον κίνδυνο της ακροδεξιάς στην …Ευρώπη.

15390716_1043154502476787_5581208883001280549_n

Το πιο επικίνδυνο με την σημερινή κυβέρνηση είναι ότι συνηθίζει τους πολίτες με το (κάποτε) αδιανόητο: Καμένος (ΑΝΕΛ) μαζί με τον Βίτσα κι άλλους βουλευτές (ΣΥΡΙΖΑ) και τους 3 Χρυσαυγίτες (Κασιδιάρη, Παππά κα) χέρι – χέρι στο Καστελλόριζο και στα άλλα νησιά.

Δεν είναι μόνο η πατριδοκαπηλία που αναδεικνύεται μέσα από τις φωτογραφήσεις του Κασιδιάρη και του Παππά με έλληνες στρατιώτες ως φόντο. Είναι και η ευκαιρία που «προσφέρεται» στους νεοναζί να “εγγυηθούν” τα σύνορα της πατρίδας απειλώντας με …κατάληψη της Κωνσταντινούπολης, του Πόντου κι άλλων περιοχών “που στενάζουν κάτω από την κατοχή των βαρβάρων”. Ωραίο ντεκόρ παρέα με τους νεοναζί, τους συνεχιστές των χουντικών που ευθύνονται για το στρατιωτικό πραξικόπημα στην Ελλάδα και στην Κύπρο, την εκτέλεση ελλήνων, ελληνοκυπρίων και τουρκοκυπρίων, αυτών που έδωσαν αφορμή στους Τούρκους για την εισβολή και διχοτόμηση της Κύπρου. Βούτυρο, δηλαδή, στο ψωμί του Ερντογάν και των «τρελών» της Άγκυρας.

Αυτή την περίοδο χρειάζεται ψυχραιμία κι Ευρωπαϊκή υποστήριξη απέναντι στις προκλήσεις Ερντογάν. Όχι επικίνδυνες εθνικο-λαϊκιστικές παράτες ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αγκαλιά με τη Χρυσή Αυγή

Posted on 06/12/2016 in Δελτία Τύπου

Share the Story

Back to Top