ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΝΙΓΗΡΙΑΝΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΚΑΙ ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ της υποψήφιας ευρωβουλευτή Μαρίας Καλλή-Πίνιου

Αθήνα, 10-5-2014

Οι απαγωγές εκατοντάδων εφήβων μαθητριών και οι δολοφονίες από την οργάνωση Boko Haram στη Νιγηρία είναι ο ΝΕΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ των ημερών μας και υπάρχουν τεράστιες ΕΥΘΥΝΕΣ για το έγκλημα αυτό, οι οποίες πρέπει να αποδοθούν εδώ και τώρα.

Τέτοιου είδους εγκλήματα κοινωνικής και θρησκευτικής φρενοβλάβειας είναι αντίστοιχα του Χίτλερ. Εκείνος με τους Εβραίους, τους κομμουνιστές και τους ομοφυλόφιλους, αυτοί με τις γυναίκες, δηλαδή τις μητέρες τους, τις αδελφές τους, τις κόρες τους και τις συζύγους τους. Όχι μόνο οι γυναίκες, αλλά όλες οι δομές της παγκόσμιας συνείδησης πρέπει να αντιδράσουμε ΑΜΕΣΑ.

Εμείς οι ΠΡΑΣΙΝΟΙ – Αλληλεγγύη, Δημιουργία, Οικολογία δεσμευόμαστε να υψώσουμε την φωνή μας μέσα και έξω από το ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ για την προστασία και ενδυνάμωση των κοριτσιών και των γυναικών, την αναγνώριση του αυτοπροσδιορισμού τους, την εξάλειψη κάθε μορφής έμφυλης βίας, συμπεριλαμβανομένων της ενδοοικογενειακής βίας, της παράνομης διακίνησης και εμπορίας γυναικών και του ακρωτηριασμού των γυναικείων γεννητικών οργάνων.

Μαρία Καλλή-Πίνιου, υποψήφια ευρωβουλευτής των Πρασίνων

Posted on 12/05/2014 in Άρθρα, Δελτία Τύπου

Share the Story

Back to Top