16, 17 Μαρτίου, συνδιάσκεψη Πράσινων Αλληλεγγύη για ευρωεκλογές, πρόγραμμα, λίστα

Διήμερη συνδιάσκεψη 16 και 17 Μαρτίου των ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ για την οριστικοποίηση του ψηφοδελτίου για τις ευρωεκλογές και για το πρόγραμμα.

Οι ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ συμμετέχουν στις ευρωεκλογές και στο πράσινο κύμα με ένα πρόγραμμα που επικεντρώνει σε προτάσεις και λύσεις για τα μεγάλα οικονομικά, κοινωνικά και περιβαλλοντικά προβλήματα της Ευρώπης και της χώρας.

Είμαστε ανεξάρτητος από άλλα κόμματα φορέας, και στο ψηφοδέλτιο μας είναι άνθρωποι που με την προσωπική, επιστημονική και επαγγελματική τους διαδρομή δείχνουν ότι υπάρχουν λύσεις, υπάρχει διέξοδος από την βαθιά και πολλαπλή κρίση της χώρας.

Θέλουμε να κάνουμε το κοινό μας ευρωπαϊκό σπίτι καλύτερο, δεν θα το αφήσουμε στα χέρια όσων αδιαφορούν ή το μισούν για να καταρρεύσει. Η Ευρώπη μπορεί να τα πάει καλύτερα με ενεργή συμμετοχή των πολιτών, με ισχυρό ευρωκοινοβούλιο κι ενίσχυση της δημοκρατίας, με έμφαση στην κοινωνική συνοχή και τη σύγκλιση σε ευρωπαϊκό επίπεδο, μέσα σε κάθε χώρα και περιφέρεια, με ισχυρές πρωτοβουλίες για την απασχόληση, τους νέους, και τους κοινωνικά ευάλωτους, με ισχυρό κοινωνικό πυλώνα και κοινωνική καινοτομία, βελτίωση του ευρωπαϊκού κοινωνικού μοντέλου σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Η Ευρώπη μπορεί να είναι το παράδειγμα για την προστασία του κλίματος και την δίκαιη μετάβαση σε ένα νέο παραγωγικό και καταναλωτικό μοντέλο, για την στροφή στην κυκλική και πράσινη οικονομία και καινοτομία, με ένα ισχυρό υποστηρικτικό πλαίσιο για την κοινωνική κι αλληλέγγυα οικονομία.

Υπάρχει μια άλλη πολιτική που προσφέρει λύσεις, δεν αποδιώχνει τους πολίτες, δεν προκαλεί αποστροφή. Αυτός ο αγώνας αφορά το περιβάλλον, το κλίμα, τη ζωή μας, την οικονομία και το μέλλον μας

Αν θέλετε να επικοινωνήστε μαζί μας και να συμμετάσχετε στείλτε εμαιλ στο: prasinoi.elections@gmail.com

www.prasinoi.gr

https://www.facebook.com/events/390484501533603/?active_tab=about

Posted on 12/03/2019 in Δελτία Τύπου, Δράσεις

Share the Story

Back to Top