Οι ευρωεκλογές είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, αυτή τη φορά ψηφίζω για τα σοβαρά

Οι ευρωπαϊκές εκλογές και η νέα σύνθεση του Ευρωκοινοβουλίου είναι το πιο σημαντικό πράγματα που υπάρχουν και μπορεί να συμβάλλουν στην προστασία ή στην κατάρρευση του πολιτισμού μας, αν και ελάχιστα έχει συζητηθεί και συνειδητοποιηθεί…

Η μία μετά την άλλη οι χώρες αναγκάζονται να κηρύξουν κατάσταση έκτακτης κλιματικής και οικολογικής ανάγκης (climate and ecological emergency). Οι επιστήμονες, διεθνείς οργανισμοί και η πραγματικότητα προειδοποιούν. Δεν έχουμε άλλο χρόνο. Ας προετοιμαστούμε για τα σοβαρά, πριν καταρρεύσει ο πολιτισμός μας.

Οι ΠΡΑΣΙΝΟΙ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ζητάμε να κηρυχθεί κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω της ραγδαίας επιδείνωσης της κλιματικής και οικολογικής κρίσης. 2 χώρες και 500 περιφέρειες το έχουν ήδη κάνει.

Αφήστε πλέον το υπόλοιπο πετρέλαιο στη ΓΗ. Ας στραφούμε γρήγορα σε αυτό που υπήρχε πάντα και είναι οι Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και η εξοικονόμηση ενέργειας. Αν μέσα στα επόμενα 12 χρόνια δεν έχουμε καταφέρει την μεγάλη αλλαγή σε ένα νέο παραγωγικό και οικονομικό μοντέλο, τίποτα πλέον δεν θα έχει νόημα γιατί θα έχουμε μπει στην αρχή της κατάρρευσης του πολιτισμού. Δεν είναι πια δυστυχώς σενάριο επιστημονικής φαντασίας, αλλά προειδοποιήσεις των πιο έγκυρων ερευνητικών κέντρων και των διεθνών οργανισμών.

Οι χώρες έχουν αρχίσει ήδη να κηρύσσουν κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω κλιματικής και οικολογικής κρίσης. Η Ιρλανδία το διακήρυξε ήδη, μετά την Βρετανία, η Αυστραλία προετοιμάζεται.

Η Ελλάδα πρέπει να επεξεργαστεί και εφαρμόσει μια ανάλογη κατάσταση κλιματικής και οικολογικής έκτακτης ανάγκης και να συνεργαστεί με χώρες που έχουν ήδη μια καλύτερη κλιματική πολιτική.

#climateEmergancy #ClimateBreakdown #EcologicalBreakdown#ClimateAction
#ΠράσινοιΑλληλεγγύη #Ευρωεκλογές2019 #ΑυτήΤηΦοράΨηφίζω

Posted on 25/05/2019 in Δελτία Τύπου

Share the Story

Back to Top