Αυτή τη φορά ψηφίζουμε ΠΡΑΣΙΝΟΙ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ για καλύτερη, κοινωνική, δημοκρατική, οικολογική Ευρώπη κι Ελλάδα, για τη ζωή, το μέλλον, το κλίμα

H Ευρώπη δεν είναι μόνο οι κυβερνήσεις της (Συμβούλιο) αλλά και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και οι πολίτες της. Ναι το κοινό μας σπίτι θέλει ανακαίνιση, αλλά δεν πρέπει να το αφήσουμε στα χέρια όσων θέλουν να το γκρεμίσουν ή αδιαφορούν και νομίζουν ότι μπορούμε να συνεχίσουμε όπως είναι η κατάσταση σήμερα.
Το ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ είναι πιο δημοκρατικός θεσμός σε ευρωπαϊκό αλλά και σε σύγκριση με αντίστοιχους θεσμούς σε εθνικό επίπεδο (πχ η πρόσφατη απαράδεκτη εικόνα της ελληνικής βουλής). Εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες συμμετέχουν κάθε χρόνο σε συζητήσεις, επισκέψεις, εκδηλώσεις μέσα στο Ευρωκοινοβούλιο. Ξέρουν, λοιπόν, ότι το Ευρωκοινοβούλιο είναι δίπλα στους Ευρωπαίους πολίτες περισσότερο από κάθε άλλο θεσμό.
Πολλά μπορούμε να κάνουμε #ΌλοιΜαζί για μια #Ευρώπη #καλύτερη. Όμως είναι η #Ευρώπη μας, το #σπίτι μας και γιαυτό #ΑυτήΤηΦοράΨηφίζω #ΠράσινοιΑλληλεγγύη ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΠΡΑΣΙΝΟΙ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ και στέλνω στο ευρωκοινοβούλιο περισσότερους ανθρώπους που θα εργαστούν για μια #κοινωνική #οικολογική #αλληλέγγυα #δημοκρατική #βιώσιμη #ανοικτή Ευρώπη, για την προστασία του κλίματος και την #κοινωνική_συνοχή #ClimateAction #Social #GoGreen
ιδιαίτερα οι νέοι άνθρωποι πρέπει να πάνε να ψηφίζουν πολύ περισσότερο αν είναι αηδιασμένοι από την εικόνα της πολιτικής στην Ελλάδα.
Μην αφήνετε τους επαγγελματίες “πολιτικούς” να απαξιώνουν την πολιτική, αγωνιστείτε για την αλλαγή της πολιτικής και φέρτε στο προσκήνιο της πολιτικής νέους ενεργούς πολίτες.
Γιατί μια #πολιτική_αξιών, μια #πολιτική_που_αξίζει είναι εφικτή #ΠράσινοΚύμα
#IamEuropean

Posted on 10/05/2019 in Δελτία Τύπου

Share the Story

Back to Top