1.400.000 πολίτες διαδηλώνουν σε 90 Γερμανικές πόλεις εναντίον της ακροδεξιάς

Όπως αποκαλύφθηκε πρόσφατα νεοναζί, Εναλλακτική για τη Γερμανία και το …νέο κόμμα του πρωην αρχηγού των μυστικών υπηρεσιών με αρμοδιότητα την προστασία του Συντάγματος, σε μυστική συνάντηση ετοίμαζαν σχέδιο μαζικών απελάσεων μεταναστών ακόμα και αν είχαν παντρευτεί με γερμανούς ή είχαν γερμανική υπηκοοτητα.

Το κακό είναι ότι οι χριστιανοδημοκράτες έχουν ανοίξει την πόρτα σε παρόμοιες αντιλήψεις και συνεργάζονται και στο ευρωκοινοβούλιο και στα κράτη μέλη με ακροδεξιούς κάνοντας τέτοιες φασιστικές απόψεις κοντινές στη ρητορική τους. Και μετά έρχεται η αυθεντική φασίζουσα ακροδεξιά.

Η ακροδεξιά έχει σε όλες τις χώρες, και σε ευρωπαικο επιπεδο επιλέξει ως τους εχθρούς της τους πράσινους και για τα θεματα του κλίματος και για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Οι ευρωεκλογές είναι πολύ κρίσιμες για να δυναμώσουν οι πράσινοι στο ευρωκοινοβούλιο και στους γενικότερους συσχετισμούς

Πάνω από 1.400.000 άνθρωποι διαδήλωσαν σε 90 πόλεις της Γερμανίας εναντίον της ακροδεξιάς και των ναζί, εναντίον των σχεδίων της κατά των μεταναστών και της οργάνωσης σχεδίων μαζικών απελάσεων.

Σε ορισμένες διαδηλώσεις τραγουδούσαν την Ωδή προς τη Χαρά.

Posted on 28/01/2024 in Άρθρα

Share the Story

Back to Top