Οι 12 Δεσμεύσεις και οι Υποψήφιοι/ες του συνδυασμού «ΑΘΗΝΑ ΤΩΡΑ» με τον Χάρη Δούκα – Στηρίζουν και συμμετέχουν οι Πράσινοι

✌️ Την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων ο Χάρης Δούκας παρουσίασε τους υποψηφίους του Συνδυασμού «Αθήνα ΤΩΡΑ» αλλά και τις 12 ξεκάθαρες δεσμεύσεις που αναλαμβάνει η παράταξη ΑΘΗΝΑ ΤΩΡΑ ενώπιον των πολιτών της Αθήνας.

👉 “Με τις γνώσεις, την όρεξη και την αποφασιστικότητα αυτής της ομάδας, αλλά κυρίως με τις Αθηναίες και τους Αθηναίους στο πλευρό μας, θα διαμορφώσουμε το μέλλον της πόλης μας. Τώρα.

🤝Μαζί θα κάνουμε τη διαφορά και την ανατροπή!” δήλωσε ο Χάρης Δούκας.

#Αθήνατώρα #athinatora #harisdoukas #athens

Μεταξύ των υποψηφίων είναι από τους Πράσινους ο Νίκος Χρυσόγελος, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος και ο Hamdi Dhafer, υποψήφιος σύμβουλος της Α’ Δημοτικής Κοινότητας Αθήνας.

ΟΙ 12 ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΑΘΗΝΑ ΤΩΡΑ»

Ο Χάρης Δούκας, υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων παρουσίασε και τους υποψήφιους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους του Συνδυασμού «Αθήνα ΤΩΡΑ».

«Έχουμε όραμα και συγκεκριμένο σχέδιο για μια Πράσινη, Καθαρή, Ασφαλή και Δημιουργική Αθήνα. Για μία πόλη που δεν περιμένει το αύριο. Το δημιουργεί Τώρα», υπογράμμισε ο Χάρης Δούκας. Στη συνέχεια, παρουσίασε τις 12 δεσμεύσεις του προγράμματός του, οι οποίες, όπως τόνισε «έχουν μεγάλη προστιθέμενη αξία στην κοινωνία και το περιβάλλον και είναι κοστολογημένες, μία προς μία».

Αναλυτικά οι 12 δεσμεύσεις του Συνδυασμού «Αθήνα ΤΩΡΑ»:

 • ΦΥΤΕΥΟΥΜΕ 25.000 ΔΕΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
 • ΘΩΡΑΚΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ
 • ΣΥΓΚΡΟΤΟΥΜΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ
 • ΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗ
 • ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
 • ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ & «ΣΠΑΜΕ» ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΗΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗΣ
 • ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΦΘΗΝΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
 • ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΞΗ ΤΗ «ΣΤΕΓΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ»
 • ΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ & ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ
 • ΑΥΞΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΛΕΣΧΕΣ ΦΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ «ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΓΗΡΑΝΣΗΣ»
 • ΔΕ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΦΥΛΗ ΒΙΑ
 • ΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ & ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ

«Η Αθήνα είναι η πόλη που ζω, η πόλη που αγαπώ, που εργάζομαι και η πόλη που νομίζω ότι πρέπει να αλλάξει. Έτσι ξεκίνησε αυτό το ταξίδι, αλλά δεν είμαι μόνος, είμαστε όλοι μαζί» σημείωσε ο Χάρης Δούκας και κάλεσε τους υποψήφιους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους του Συνδυασμού «Αθήνα ΤΩΡΑ» να ενώσουν τη δυνάμεις τους για υλοποιήσουν το κοινό όραμα που έχουν για την Αθήνα.

«Ξεκινήσαμε μαζί με όλους εσάς το ταξίδι. To ταξίδι είναι μεγάλο. Έχει δυσκολίες και πολλές προκλήσεις. Έχει όμως και δύο βασικούς σταθμούς. Πρώτος σταθμός στις 8 Οκτώβρη. Τότε θα «σπάσουμε» τους πολιτικούς συσχετισμούς και θα είμαστε στον δεύτερο γύρο. Δεύτερος σταθμός στις 15 Οκτώβρη. Εκεί θα πετύχουμε την ολική ανατροπή. Μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε. Μόνο εμείς μπορούμε να νικήσουμε τον κ. Μπακογιάννη», κατέληξε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων.

Posted on 20/09/2023 in Δελτία Τύπου

Share the Story

Back to Top