Οι ΠΡΑΣΙΝΟΙ – Αλληλεγγύη, Δημιουργία, Οικολογία στηρίζουν τον Γιάννη Μπουτάρη για Δήμαρχο Θεσσαλονίκης στο Β’ γύρο

 

 

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης και επικεφαλής της «Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη», Γιάννη Μπουτάρη, είχε σήμερα το μεσημέρι ο ευρωβουλευτής, Νίκος Χρυσόγελος, και οι συνυποψήφιοι με το συνδυασμό «ΠΡΑΣΙΝΟΙ – Αλληλεγγύη, Δημιουργία, Οικολογία», Πάνος Γρέδης, Κική Μεταξά και Βασίλης Σταμογιάννης.

 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν θέματα, όπως η σημασία της τοπικής αυτοδιοίκησης, η ανάπτυξη της πόλης, πολιτικές για την απασχόληση, ιδίως των νέων, η δυναμική της κοινωνικής οικονομίας και η μεταναστευτική πολιτική. Ο Γιάννης Μπουτάρης ανέφερε ότι πρόθεση της διοίκησης είναι να ενισχυθεί ο θεσμός των λαϊκών συνελεύσεων, ενώ ο Νίκος Χρυσόγελος επισήμανε πως θα πρέπει να εξεταστεί ουσιαστικά και η μέθοδος συμμετοχής του πολίτη στα κοινά.

 

Ο Γιάννης Μπουτάρης τόνισε πως με τους εκπροσώπους του συνδυασμού «ΠΡΑΣΙΝΟΙ – Αλληλεγγύη, Δημιουργία, Οικολογία» υπάρχει ταύτιση απόψεων σε πολλά ζητήματα και εξέφρασε την εκτίμηση πως με τους «ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ – Αλληλεγγύη, Δημιουργία, Οικολογία» θα υπάρξει και στο μέλλον συνεργασία σε θέματα που έχουν να κάνουν με την αυτοδιοίκηση, την πόλη και το περιβάλλον.

 

Από την πλευρά τους, οι «ΠΡΑΣΙΝΟΙ – Αλληλεγγύη, Δημιουργία, Οικολογία» εξέφρασαν τη στήριξή τους στον Γιάννη Μπουτάρη, ως υποψήφιο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, και την «Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη» για τον Β’ γύρο των δημοτικών εκλογών.

 

 

Γιαπερισσότερεςπληροφορίες:

τηλ: 210 3223867, e-mail: info@prasinoi.gr

facebook.com/prasinoitwitter.com/greensgr

 

Posted on 23/05/2014 in Δελτία Τύπου

Share the Story

Back to Top