Η παραποίηση της πραγματικότητας από κυβερνητικές μονταζιέρες

Η παραπληροφόρηση έχει και τα όριά της. Υπουργοί, βουλευτές της κυβέρνησης, συνδικαλιστικό όργανο αστυνομικών (;), ΜΜΕ προσπάθησαν να “χτυπήσουν” τον Χάρη Δούκα- Δήμαρχο Αθηναίων ότι δήθεν έκανε προσβλητική δήλωση, αναφερόμενος σε “γκλοπ μπάα δημότισσα που διαμαρτύρονταν μαζί με άλλους μέσα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, φώναξε οτι “θα δεχθεί επίθεση” από “γκλοπ μπάτσου” διαμαρτύρονταν με φωνές. Φυσικά και .¥δεν υπήρχε καμία επίθεση με γκλοπ ή ότι άλλο. Ο δήμαρχος, προσπαθώντας να την καθησυχάσει, επανέλαβε τη φράση της ρητορικά με ερωτηματικό στο τέλος (“γκλοπ μπάτσου”;;;) και την διαβεβαίωσε ότι δεν απειλούνταν από καμία επίθεση, δεν δέχονταν καμία επίθεση ούτε η συγκεκριμένη ούτε άλλοι συμμετέχοντες στην διαμαρτυρία για τα έργα του Μετρο στα Εξάρχεια. Και όμως οι μονταζιέρες απέδωσαν στον δήμαρχο τη φράση αυτή!

Η ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομικών.

“Εκφράζουμε την οργή και την αγανάκτησή μας για την απαράδεκτη, προκλητική και προσβλητική συμπεριφορά του Δημάρχου Αθηναίων κ. Χάρη ΔΟΥΚΑ, προς το σύνολο των Αστυνομικών της Χώρας, κατά τη διάρκεια πρόσφατης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων, όπου χαρακτήρισε τους Αστυνομικούς με την πεζοδρομιακή λέξη “μπάτσοι”.”, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αξιωματικών Αστυνομικών.

Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση, “φαίνεται ότι ο κ. Δήμαρχος, αδυνατεί να αντιληφθεί το ολίσθημα που διαπράττεται, όταν κάποιο δημόσιο πρόσωπο μετέρχεται φράσεις οι οποίες δε συνάδουν με το δημόσιο λόγο και σε κάθε περίπτωση η κοινωνία όχι μόνο τις έχει καταδικάσει, αλλά η ίδια είναι εκείνη που προσβλέπει και επιζητεί καθημερινά την αποτελεσματική προσφορά αστυνομικών υπηρεσιών”.

Συνεχίζοντας, η Ομοσπονδία τονίζει: “Αντί, λοιπόν, να αναγνωρίζεται η δύσκολη και επικίνδυνη αποστολή του εργαζόμενου Αστυνομικού, αναγκαζόμαστε για μία ακόμη φορά, να στιγματίσουμε δημοσίως τη συμπεριφορά των λεγόμενων “προοδευτικών” και όχι μόνο.

Υ.Γ.: Ας μην λησμονούμε, όμως, ότι “οι ανώτεροι άνθρωποι αντέχουν τις προσβολές των κατωτέρων”…

Δήμος Αθηναίων: Η γνωστή μονταζιέρα χτύπησε και πάλι

“Η γνωστή μονταζιέρα χτύπησε και πάλι. Ο Δήμαρχος Αθηναίων επανέλαβε – για να τη διαψεύσει – φράση δημότη, ο οποίος ισχυριζόταν ότι μέσα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου υπήρχε “γκλοπ μπάτσου”. Η φράση του δημότη “κόπηκε” σκοπίμως από το βίντεο που διακινήθηκε”, αναφέρει από τη μεριά του σε ανακοίνωση ο Δήμος Αθηναίων.

Η ίδια ανακοίνωση προσθέτει: “Όσο για την ανακοίνωση των συνδικαλιστών των αστυνομικών και τις αναφορές περί “κατωτέρων” για το πρόσωπο του Δημάρχου, απαντάμε με μια λέξη: Ντροπή!

ΥΓ.: Είναι δυνατόν συνδικαλιστικά όργανα της ΕΛΑΣ να υιοθετούν και να προωθούν προπαγάνδα και μονταρισμένα βίντεο κυβερνητικών trolls και του γνωστού σε όλους Πλεύρη;”.

Posted on 02/04/2024 in Δελτία Τύπου

Share the Story

Back to Top