Η κεντρική προεκλογική εκδήλωσή μας

Ακόμα και μια προεκλογική εκδήλωση και πορεία μπορεί να έχει άλλο χαρακτήρα

 

Οι ΠΡΑΣΙΝΟΙ – Αλληλεγγύη, Δημιουργία, Οικολογία σας προσκαλούμε σε Γιορτινή Μουσική Πορεία, γιατί ακόμα και μια προεκλογική εκδήλωση και πορεία μπορεί να έχει άλλο χαρακτήρα.

Πότε: Τρίτη 20 Μαΐου, ώρες 7μμ-9μμ

Πού: Σύνταγμα – Μοναστηράκι – Θησείο

Βρισκόμαστε Τρίτη 20 Μαΐου, ώρα 19.00 στο Σύνταγμα. Θα ακολουθήσει Πράσινη μουσική πορεία για μια πράσινη κοινωνία και οικονομία. Από το Σύνταγμα στο Μοναστηράκι και στο Θησείο.

Γκρίζο αυτοί; ΠΡΑΣΙΝΟΙ –Αλληλεγγύη. Δημιουργία. Οικολογία εμείς!

Έλα μαζί μας στην μουσική, γιορτινή πορεία αλλαγήςστην Αθήνα, την Ελλάδα και την Ευρώπη.

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ γιατί η διαμαρτυρία πλέον πρέπει να έχει αισθητική και προτάσεις. Γι’ αυτό: φωτογράφηση μηνυμάτων για μια κοινωνική, αλληλέγγυα, δημοκρατική, πράσινη Ευρώπη που θα στείλουμε μέσω των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης.

ΔΥΝΑΜΙΚΑ για να μας ακούσουν. Γι’ αυτό χορεύουμε στους ρυθμούς της μουσικής των “African Heritage Dance Troup” (μουσική, χορός και ακροβατικά από τη Σιέρρα Λεόνε).

ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ γιατί η αλληλεγγύη και η δημιουργικότητα είναι αντίδοτο στην κατάθλιψη και τη μιζέρια. Γι’ αυτό θα έχουμε τη συνοδεία ξυλοπόδαρων καλλιτεχνών της ομάδας LAZYDAYZ και πράσινα μπαλόνια.

ΠΡΑΣΙΝΑ, με πολλούς ηλίανθους, το σύμβολο των Ευρωπαίων Πρασίνων, αλλά και άλλα λουλούδια, ποδήλατα, παιδικά και αναπηρικά καροτσάκια, γιατί θέλουμε όλοι και όλες να έχουν δυνατότητα να κυκλοφορούν με ασφάλεια και άνεση στην πόλη.

-ΘΕΤΙΚΑ γιατί επιδιώκουμε ένα νέο, κοινωνικά δίκαιο και ισορροπημένο σχέδιο εξόδου από την κρίση, γιατί θέλουμε να αλλάξουμε την Ευρώπη και την Ελλάδα: Γι’ αυτό προβάλλουμε 42 θετικές λέξεις, όσες και οι υποψήφιοί / ες στο ευρω-ψηφοδέλτιό μας.

Μετά την γιορτινή πορεία, θα ακολουθήσει στις 21.00 μουσικό δρώμενο με γκάιντα, κρουστά και φωνές και μια εναλλακτική ξενάγηση στο κέντρο της Αθήνας για να ανακαλύψουμε τα διάφορα πεδία της με άλλα μάτια.

… Διότι ακόμα και μια προεκλογική εκδήλωση και πορεία μπορεί να έχει άλλο χαρακτήρα…

Παίρνουμε τη ζωή και το μέλλον στα χέρια μας! Ανατρέπουμε δημιουργικά τις κυρίαρχες πολιτικές στην Ευρώπη!

Ψηφίζουμε στις ευρωεκλογές για μια πράσινη, αλληλέγγυα, κοινωνική οικονομία!

Posted on 17/05/2014 in Δελτία Τύπου

Share the Story

Back to Top