Ποιες υποψηφιότητες υποστηρίζουν οι Πράσινοι στο Νότιο Αιγαίο

Οι Πράσινοι και η περιφερειακή Παράταξη Οικολογικός Άνεμος υποστηρίζουν τις και τους πιο κάτω υποψήφιες/ιους στην Περιφέρεια και σε Δήμους:

Περιφέρεια Ν. Αιγαίου

Οι Πράσινοι και ο Οικολογικός Άνεμος Ν. Αιγαίου συνεργάζονται και συμμετέχουν με δικούς τους υποψήφιους, ενεργούς πολίτες στο σχήμα Νέα Εποχή στο Νότιο Αιγαίο με επικεφαλής υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Νικηφόρο Παπανικόλα. Οι υποψήφιοι του Οικολογικού Ανέμου Ν. Αιγαίου είναι:

  • Νάξος: Πράσινος Ανδρέας του Ζανή, με αγώνες στις Κυκλάδες για το περιβάλλον και τη θάλασσα
  • Πάρος: Κακλαμάνος Πάρις του Παναγιώτη, διερμηνέας, συντονιστής της Επιτροπής των Πράσινων για θέματα οικονομίας
  • Κως: Κάππας Νικόλαος του Ιωάννη, επέστρεψε από την Μελβούρνη στην Κω, πρώην κοινοτικός σύμβουλος στην Κω, μουσικός
  • Κέα – Κύθνος: Μαρούλης Κωνσταντίνος του Αγγέλου, ενεργός πολίτης, υπεύθυνος του οικογενειακού ξενώνα αγροτουρισμού “Κόκκινο Τρακτέρ” στο νησί της Τζιάς, λάτρης των ιστιοφόρων παραδοσιακών καϊκιών

Δήμοι 

  • Δήμος Ρόδου: υποστηρίζουμε την Αναστασία Διακοσταυριανού, στέλεχος του Οικολογικού Ανέμου Ν. Αιγαίου που συμμετέχει στον συνδυασμό ΑΡΧΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ με υποψήφιο δήμαρχο τον Νίκο Γερονικόλα.
  • Δήμος Μυκόνου: υποστηρίζουμε τον Νίκο Ασημομύτη, στέλεχος του Οικολογικού Ανέμου Ν. Αιγαίου, αμπελοκαλλιεργητή – αγροτουρισμό, που συμμετέχει στον συνδυασμό ΜΥΚΟΝΟΣ ΠΡΩΤΗ ΞΑΝΑ με υποψήφιο δήμαρχο τον Χρήστο Βερώνη.

Posted on 26/09/2023 in Δελτία Τύπου

Share the Story

Back to Top