Η νεοναζιστική εγκληματική Χρυσή Αυγή συνεχίζει τις δολοφονικές επιθέσεις της

Στην αστυνομία κρατείται το στέλεχος της Χρυσής Αυγής Χ.Ζ, που θεωρείται ότι είναι ένας από τους δράστες του άγριου ξυλοδαρμού και τραυματισμού φοιτητή, το μεσημέρι της Παρασκευής στην περιοχή των Αμπελοκήπων. Το άτομο αυτό είναι υπεύθυνος ασφαλείας στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, διορισμένος υπάλληλος στη Βουλή, στο γραφείο του επικεφαλής της Χρυσής Αυγής (και κατηγορούμενου ως αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης) Ν. Μιχαλολιάκου. Ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του Η. Κασιδιάρη για την Αθήνα. Είναι διαχειριστής της καφετέριας cafe-bar Bristol στους Αμπελόκηπους (από όπου ξεκίνησε το απόσπασμα της Χρυσής Αυγής που τελικά τραυμάτισε τον φοιτητή).

Μια εγκληματική οργάνωση όπως η Χρυσή Αυγή συνεχίζει τις εγκληματικές επιθέσεις της την ίδια στιγμή που υποτίθεται ότι διεξάγεται η σημαντική δίκη εναντίον της για κάποια από τα εγκλήματα που έχει διαπράξει. Τόσο η κυβέρνηση όσο και η δικαστική εξουσία έχουν σημαντικές ευθύνες που μια τόσο σοβαρή δίκη έχει γίνει σήριαλ και δεν έχει ολοκληρωθεί τόσα χρόνια μετά την δολοφονία του Παύλου Φύσσα που οδήγησε στο ξετύλιγμα του κουβαριού των “δραστηριοτήτων” αυτής της δολοφονικής συμμορίας.

H Χρυσή Αυγή είναι μια εγκληματική οργάνωση που χρησιμοποίησε την κρίση για να κερδίσει εκλογική επιρροή και δύναμη. Οι κυρίαρχες πολιτικές δυνάμεις έκλειναν τα μάτια μπροστά στις εγκληματικές πράξεις της, η κάθε μία για διαφορετικό λόγο, παρά το γεγονός ότι υπήχραν πολλά στοιχεία για τη δράση τους που ξεκίνησε πολύ πριν την κρίση.

Ήδη από το 1981 εξηγούσαν γιατί θαυμάζουν τους ναζί, γιατί είναι εξτρεμιστές και λατρεύουν τον πόλεμο.

Οργάνωναν επιθέσεις όχι μόνο εναντίον μεταναστών αλλά και Ελλήνων που θεωρούσαν ότι ήταν διαφορετικοί. Στελέχη τους είχαν σχέση με τους παρακρατικούς που συμμετείχαν στην μαζική εξόντωση από Σέρβους εθνικιστές 8000 μουσουλμάνων στην Σρεμπρένιτσα.

Πολλά έχουν ακουστεί για σχέσεις με παράνομα κυκλώματα και ξέπλυμα μαύρου χρήματος, χρηματοδοτήσεις από περίεργα κέντρα στη Ρωσία που ενισχύουν ακροδεξιούς στην Ευρώπη. Πολλά περιστατικά επιθέσεων, μαχαιρωμάτων, βίας έχουν καταγραφεί στο πλαίσιο του κατηγορητηρίου αλλά ίσως πολλά άλλα δεν έχουν καταγραφεί ακόμα.


Το σίγουρο είναι ότι ακόμα κυκλοφορούν και οργανώνουν δολοφονικές επιθέσεις, λαμβάνοντας μάλιστα και μισθούς από το κράτος εγκληματίες που καλύπτονται υπό τον μανδύα δήθεν ενός “πατριωτικού” κόμματος (που θαυμάζει τους ναζί και συνεργάζεται με νεοναζί)

Πολλά αποκαλυπτικά στοιχεία για τη δράση και τις διασυνδέσεις, καθώς και τις πηγές χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής μπορείτε να διαβάσετε εδώ:

 

Posted on 01/04/2017 in Δελτία Τύπου

Share the Story

Back to Top