Γίνε μέλος των ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, πάρε μέρος σε μια πολιτική για τη ζωή

Οι ΠΡΑΣΙΝΟΙ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ αναπτύσσονται και παράλληλα συμμετέχουν ενεργά μαζί με ευρύτερες δυνάμεις στην δημιουργία ενός ενωτικού, αυτόνομου πράσινου κόμματος. Τα προβλήματα χρειάζονται σήμερα συνεκτικές λύσεις, και οι Πράσινοι αναδεικνύονται ως η πολιτική δύναμη που προωθεί λύσεις, που συμβάλει στην αντιμετώπιση της κλιματικής κρίση, στην ανάπτυξη μιας οικονομίας προς όφελος της κοινωνίας και του περιβάλλοντος, στην δημιουργία βιώσιμων και αξιοπρεπώς θέσεων εργασίας σε τομείς που πράγματι κάνουν τη ζωή όλων καλύτερη, στην προώθηση της κοινωνικής δικαιοσύνης, της δημοκρατίας και του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Τίποτα δεν αλλάζει προς το καλύτερο χωρίς την συμμετοχή των πολιτών. Θα παρακολουθείς από μακριά ή θα πάρεις ενεργά μέρος στην αλλαγή που θέλουμε να δούμε στη ζωή μας;

Μπες και συμπλήρωσε τη φόρμα εγγραφής μέλους στους ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με την συμπλήρωση της φόρμας εγγράφεσαι ως μέλος στο κόμμα ΠΡΑΣΙΝΟΙ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ. Παράλληλα, ενημερώνεσαι και μπορείς να συμμετάσχεις στην “Πρωτοβουλία για ίδρυση ενός ενιαίου, αυτόνομου πράσινου κόμματος”,, που έχει συγκροτηθεί από ευρύτερες δυνάμεις. Είμαστε σε μια μεταβατική φάση για να συγκλίνουν ευρύτερες δυνάμεις και να δημιουργήσουν ένα πράσινο κόμμα αντίστοιχο αυτών που υπάρχουν σε πολλές άλλες χώρες με ισχυρή παρουσία στην κοινωνία, στο εθνικό και ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, στις καθημερινές αλλαγές. Οι ΠΡΑΣΙΝΟΙ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ παίρνουμε ενεργά μέρος στην κοινή προσπάθεια,χωρίς όμως να σταματάει την δική μας πολιτική παρουσία και παρέμβαση μέχρι την επίσημη ίδρυση του νέου σχήματος που ελπίζουμε και προσπαθούμε να έχει συντελεστεί μέχρι αρχές του 2020 μέσα από ένα ιδρυτικό συνέδριο.

Μέχρι να δημιουργηθεί και οργανωθεί το νέο σχήμα, οι Πράσινοι – Αλληλεγγύη συνεχίζουμε τις πολιτικές παρεμβάσεις μας και οργανωνόμαστε καλύτερα αλλά προσπαθούμε να βοηθήσουμε και την ευρύτερη πρωτοβουλία.

Posted on 03/10/2019 in Δελτία Τύπου

Share the Story

Back to Top