Χάρης Δούκας: η δημοτική αρχή Μπακογιάννη χρησιμοποιεί εργαζόμενους και υποδομές του Δήμου για τις προεκλογικές της δραστηριότητες

Σε δημόσια καταγγελία προχώρησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας κάνοντας λόγο για χρήση των υποδομών και των εργαζομένων του δήμου για τις προεκλογικές ανάγκες της δημοτικής αρχής

Κατά παράβαση του νόμου, η δημοτικη αρχή του Κ. Μπακογιάννη χρησιμοποιεί τους εργαζομένους και τις υποδομές του Δήμου για τις εκλογικές της ανάγκες.

Κατά τις επισκέψεις μας, διαπιστώσαμε ότι αντιδήμαρχοι έχουν μετατρέψει τις δημοτικές υπηρεσίες σε εκλογικό κέντρο, χρησιμοποιώντας το ανθρώπινο δυναμικό τους, για να διακινεί εκλογικό υλικό και σταυρώνει ψηφοδέλτια.

Η έκταση αυτής της πρακτικής είναι τέτοια που δεν μου αφήνει κανένα περιθώριο, παρά να προβώ σε δημόσια καταγγελία.

Την ώρα που οι υπηρεσίες του Δήμου έπρεπε να δίνουν τη μάχη του καθήκοντος και της καθημερινότητας για τους πολίτες της Αθήνας, υποχρεώνονται να εμπλακούν στην προεκλογική εκστρατεία του κ. Μπακογιάννη.

Καλώ τον κ. Μπακογιάννη να σταματήσει αμέσως αυτή την παράνομη και αθέμιτη πρακτική και να επιδείξει πολιτικό πολιτισμό, σεβασμό προς τους Αθηναίους πολίτες και τους εργαζομένους του Δήμου.

Είναι θέμα ήθους, αρχών και Δημοκρατίας.

Posted on 23/09/2023 in Δελτία Τύπου

Share the Story

Back to Top