Χάρης Μουρκάκος, υποψήφιος στην Αιτωλοακαρνανία, επίσκεψη στη Λίμνη Στράτου

Επίσκεψη του υποψήφιου Βουλευτή της Συμμαχίας ΠΡΑΣΙΝΟ & ΜΩΒ κ. Χάρη Μουρκάκου στις εκδηλώσεις για την Ευρωπαϊκή Πράσινη

Εβδομάδα #EUGreenWeek στη λίμνη Στράτου

Τις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 18 Ιουνίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Πράσινης Εβδομάδας #EUGreenWeek στην αρχαία περιοχή της Λίμνης Στράτου με επίκεντρο τον ζωοδότη ποταμό Αχελώο, παρακολούθησε ο Χάρης Μουρκάκος υποψήφιος Βουλευτής της Συμμαχίας “Πράσινο – Μωβ”.
Την κεντρική εκδήλωση με θέμα “Η σημασία των ανοιχτών δεδομένων για Βιώσιμες, ανθεκτικές και κοινωνικά δίκαιες Κοινότητες” πλαισίωσαν η έκθεση προϊόντων Αγροδιατροφής καθώς και δράσεις για νέους με συμμετοχή φοιτητών από το Τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Πατρών.
Η δράση της Ευρωπαϊκής Πράσινης Εβδομάδας αποτελεί τη μεγαλύτερη εκδήλωση για το Περιβάλλον. To “Πράσινο – Μωβ” έχει ως έναν από τους βασικούς άξονες του προγράμματός του τη συνολική προστασία του οικοσυστήματος. Ενός συστήματος που αποτελούμε προνομιακό μέρος και όχι διαχειριστές. Οι προτάσεις της Συμμαχίας “Πράσινο – Μωβ” σε όλους τους επιμέρους κοινωνικο-πολιτικούς τομείς κινούνται με άξονα το σεβασμό και τη συνύπαρξη εντός αυτού του Οικοσυστήματος.

Posted on 20/06/2023 in Δελτία Τύπου

Share the Story

Back to Top