Νίκος Παπαπέτρος, υποψήφιος δήμαρχος Βόλου: φαντασμαγορικά Χριστούγεννα, η μόνη προεκλογική δέσμευση του Μπέου

Ο κ. Μπέος στην σημερινή του συνέντευξη είπε: “Ενας χασοδίκης και 9 γιατροί μαζευτήκανε και λέγανε ψέματα στον Βόλο για το νερό. Αυτοί θέλουνε να ανοίξουν πολυκλινική στις 9 Οκτωβρίου. Εμείς ετοιμαζόμαστε να κάνουμε τα πιο φαντασμαγορικά Χριστούγεννα. Ποιος σας ρώτησε εσάς, ρε; Με τη γνώση; Κοπρίτες. Ποιος σας ρώτησε; Τι είστε εσείς; Νούμερα, φλώροι, που σας ανέχονται κάποιοι”.
Φαντάζομαι ότι οι ως άνω δηλώσεις στα ΜΜΕ, τα οποία κάλεσε ο ίδιος ο Δήμαρχος Βόλου, αποτελούν υπηρεσιακή ενημέρωση για έκτατα ζητήματα, όπως προβλέπει ο εκλογικός νόμος και για τον λόγο αυτό δεν κινούνται οι Αρχές για να σταματήσουν την κατάχρηση του δικαιώματος παρουσίας του δημάρχου στα ΜΜΕ…
Λοιπόν, τα ψέματα τέλειωσαν. Σήμερα απέστειλα Αναφορά στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, την οποία κοινοποίησα και σε όλα τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα του Βόλου και των Αθηνών, εφιστώντας την προσοχή τους για την τήρηση της νομοθεσίας. Οποιαδήποτε άλλη εμφάνιση στο εξής, επισείει τις συνέπειες του Νόμου.
Ας το γνωρίζουν όλοι αυτό.
Κατά τα άλλα, ευχόμαστε καλά και φαντασμαγορικά Χριστούγεννα και μαντεύουμε ότι η μόνη προεκλογική δέσμευση που μπορεί να αναλάβει ο Δήμαρχος απέναντι στους πολίτες είναι τα ονόματα των καλλιτεχνών που θα ανακοινώσει.
Σίγουρα, πάντως, μετά τις 9 Οκτωβρίου θα χρειάζεται ο ίδιος εισαγωγή σε πολυκλινική!

Posted on 25/09/2023 in Δελτία Τύπου

Share the Story

Back to Top