ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ: Πλάκα μας κάνετε; Ο Βύρωνας πρόεδρος του ΕΣΡ;;;

ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ θεωρούμε ότι αυτή η κυβέρνηση έχει πραγματικά πολύ πλάκα (αλλιώς θα λέγαμε ότι είναι τραγική). Δεν αφήνει την κοινωνία να πλήττει. Προσφέρει τουλάχιστον θεάματα. Μια από τις τελευταίες της επιτυχίες είναι αυτή με την αξιοποίηση του Β. Πολύδωρα.

Βάζει, λοιπόν, επικεφαλής του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) τον …Βύρωνα Πολύδωρα, πρόεδρο της Ένωσης για την Πατρίδα και τον Λαό, πρώην Υπουργό Δημόσιας Τάξης, υφυπουργό σε διάφορα υπουργεία με τη ΝΔ κα.
Η “μάχη” της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με τα “βοθροκάναλα” και την “διαπλοκή των ΜΜΕ” ναυάγησε στα ρηχά με απόνερα, όμως, που πλήττουν τόσο τη δημοκρατία όσο και την προσπάθεια να υπάρχει πραγματική αλλαγή με δημοκρατικό και υπεύθυνο τρόπο στο θέμα της ενημέρωσης.
Αφού απέτυχε η προσπάθεια να μπουν (και) νέοι βαρόνοι στα ΜΜΕ που θα είναι “φιλικά” διαπλεκόμενοι με τους σημερινούς κυβερνώντες, η κυβέρνηση κατέληξε να βάλει πρόεδρο στο ΕΣΡ έναν άνθρωπο που ελάχιστα βοήθησε στην πολιτική διαδρομή του να ενισχυθεί η δημοκρατία…Τον άνθρωπο που είναι υπέρ του ανοίγματος προς τη Χρυσή Αυγή και το δήλωνε καθαρά ήδη από το 2013
O υπουργός της “ζαρντινιέρας” (σοβαρός τραυματισμός φοιτητή από αστυνομικούς) και του “στρατηγού ανέμου” (για τις φωτιές σε δάση) είναι αυτός που θα συμβάλλει στον εκδημοκρατισμό και την ποιοτική αναβάθμιση της ραδιοτηλεοπτικής ενημέρωσης;

Μα για αυτό ζητήσατε την ψήφο των πολιτών; Πλάκα μας κάνετε;

Posted on 29/10/2016 in Δελτία Τύπου

Share the Story

Back to Top