Μαζί με Αλέξανδρος Καταγής στο ευρωψηφοδέλτιο ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Αλέξανδρος Καταγής

Ο Αλέξανδρος Καταγής είναι ένας άνθρωπος από τα #Ιωάννινα που χαράσσει τον δικό του δρόμο στη ζωή. Συμμετέχει σε κοινωνικές και πολιτικές δράσεις, τώρα και στο ψηφοδέλτιο για τις ευρωεκλογές, στη λίστα των Υποψηφίων Ευρωβουλευτών των 🌻🇪🇺 Πράσινοι-Αλληλεγγύη για τις #Ευρωεκλογές2019 🗳️📅. Είναι ένας νέος άνθρωπος που επιμένει να προσπαθεί στην Ελλάδα αν και έχει δοκιμάσει να ζήσει και στη Βιέννη.

Οι #νέοι και οι #νέες είναι σε γενικές γραμμές αποκλεισμένοι από την διαδικασία λήψης αποφάσεων ακόμα και για θέματα που επηρεάζουν τη ζωή τους καθοριστικά. Ως ενεργοί Έλληνες και Ευρωπαίοι πολίτες πιστεύουμε στην δύναμη της πολιτικής αλλά με συμμετοχή των πολιτών (συμπεριλαμβανομένων των νέων). Μας ενδιαφέρει η #πολιτική όχι ως μια υπόθεση επαγγελματιών, αλλά ως υπόθεση των #πολιτών που προβληματίζονται, συζητούν, εκφράζονται, ψηφίζουν και μέσω της ψήφου τους αποφασίζουν. Και επιδιώκουμε την ενίσχυση της #δημοκρατίας, τη #συμμετοχή των νέων σε μια διαφορετική πολιτική, που φέρνει #λύσεις, και για τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νέοι και οι νέες: #εργασία, #στέγαση, #δικαιώματα, άρση κάθε είδους διακρίσεων, συμμετοχή στην λήψη αποφάσεων που επηρεάζουν τη #ζωή τους. Όχι για να λέμε απλώς ότι υπάρχουν κάποιοι/ες νέοι / νέες έτσι τυπικά, ή αναπαράγοντας τον ίδιο παλαιοκομματικό λόγο.

Σας καλούμε να πορευθείτε μαζί μας για μια μεγάλη στροφή στην μορφή και το περιεχόμενο της πολιτικής, για την διαμόρφωση και υλοποίηση ενός προγράμματος που θα καλυτερεύσει τη ζωή όλων μας, στην #Ελλάδα και την #Ευρώπη, για τις παρούσες και τις μελλοντικές γενιές.
ΠΡΑΣΙΝΟΙ – ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

#Πράσινοι #ΠράσινοιGR #PrasinoiGR #ΠράσινοιΑλληλεγγύη #ΕυρωπαίοιΠράσινοι #ΠράσινοΚύμα #Greens #GreensGR #GreensSolidarity #EuropeanGreens #GreenWave #νεολαία #youth #κατοικία #δικαιώματα #socialinclusion #IamEuropean #Thistimeimvoting #EuropeanParliament

Posted on 25/03/2019 in Δελτία Τύπου, Ευρωεκλογές 2019

Share the Story

Back to Top