Συνέντευξη Τύπου στα Ιωάννινα

Την Παρασκευή, 25 Απριλίου 2014 και ώρα 12:00 στις εγκαταστάσεις της ΕΡΑ Ιωαννίνων, ο Νίκος Χρυσόγελος ευρωβουλευτής των Πράσινων, και ο συνυποψήφιος με το ευρωψηφοδέλτιο “ΠΡΑΣΙΝΟΙ – Αλληλεγγύη, Δημιουργία, Οικολογία”, Καμίλο Νόλλας, θα παραχωρήσουν Συνέντευξη Τύπου στα τοπικά και περιφερειακά Μέσα για να παρουσιάσουν το ψηφοδέλτιο και τις προτάσεις τους για τις ευρωεκλογές, για μια διαφορετική Ελλάδα, σε μια καλύτερη Ευρώπη.

Η ονομασία ΠΡΑΣΙΝΟΙ και οι τρεις πολύ σημαντικές λέξεις, Αλληλεγγύη, Δημιουργία, Οικολογία, που την συνοδεύουν, δίνουν το πολιτικό στίγμα της νέας πράσινης κοινωνικής λίστας.

ΠΡΑΣΙΝΟΙ, γιατί μας εκφράζει περισσότερο η πολιτική ομάδα που μίλησε έγκαιρα και με λογικές προτάσεις για την αντιμετώπιση της κρίσης με κοινωνικά δίκαιο τρόπο.

Αλληλεγγύη, για να αλληλοστηριχθούμε και να ξεπεράσουμε μαζί την κρίση.

Δημιουργία, γιατί η αλλαγή έρχεται μέσα από δημιουργικές ανατροπές και ρήξεις.

Οικολογία, γιατί η προστασία του περιβάλλοντος, η δημοκρατία και η κοινωνική συνοχή είναι προϋποθέσεις για μια βιώσιμη οικονομία.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής τους στα Ιωάννινα, οι συνυποψήφιοι Νίκος Χρυσόγελος και Καμίλο Νόλλας θα πραγματοποιήσουν συναντήσεις με φορείς για να συζητήσουν θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης, πολιτισμού, οικολογίας, νεολαίας και απασχόλησης.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ο Νίκος Χρυσόγελος θα συμμετάσχει ως κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση με θέμα τα πετρέλαια και τις εξορύξεις στην Ήπειρο και το ενεργειακό μέλλον της περιοχής, που θα λάβει χώρα στις 17:30 στο ξενοδοχείο Olympic (Μελανίδη 2 & Μιχ. Αγγέλου).

Posted on 24/04/2014 in Δελτία Τύπου

Share the Story

Back to Top